Sessie

Tijdens de intake ga ik kijken waar je behoeftes liggen en waar je aan wilt werken. We maken een plan van aanpak. In dit plan staat wat je leerdoel is.

Bij een hypnotherapie sessie start ik met een ontspanningsoefening (contact maken met je ziel), het kan zijn dat je in regressie gaat (beleven van vroegere ervaringen met als doel de ervaringen van toen en de klachten die je nu ervaart aan te pakken en te verwerken).

Het kan ook zijn dat je door middel van regressie ervaringen beleeft uit een vorig leven (reincarnatie). Dit kan hardnekkige problemen in het heden verklaren.

Tijdens de hypnotherapie sessie zoek ik contact met je onderbewuste, of persoonlijkheden of je innerlijk kind in verschillende leeftijdsfasen.

Het is ook mogelijk om tijdens een hypnotherapie sessie te ontdekken wat de verborgen dynamiek in je familie is. Ik laat dan in trance een familie opstelling plaats vinden.

Sommige mensen vergelijken hypnose met dagdromen. Je bent helemaal met je aandacht bij jezelf en de omgeving is even minder belangrijk. Het is een fase tussen waken en slapen in. In deze toestand komen er vaak beelden uit het onbewuste waarmee je kunt werken aan de oplossing van je probleem waar je mee gekomen bent.

Adres
De Tijd, praktijk voor hypnotherapie
Weerdingerstraat 89
7815 SG Emmen
Tel: 06 49 23 46 68
E-mail: info@praktijk-detijd.nl
WhatsApp: 0649234668